r036A9796 Kopia.jpg
r036A9852 Kopia.jpg
r036A9701.jpg
r036A9796 Kopia.jpg

Overview


be your true self

SCROLL DOWN

Overview


be your true self

Online coaching

Jag erbjuder coaching online med individuellt utformade program efter dina specifika behov. Målet är att uppnå allsidig fysisk förmåga och hållbar hälsa.  För att uppnå en hållbar hälsa krävs balans mellan fysisk träning, återhämtning och mentala strategier. Jag coachar dig genom videosamtal, personligt utformade program och återkoppling via e-post.


Alla program är flexibla och utformas efter dina förutsättningar. Målet är att träningen ska vara så enkel som möjligt men ändå ge hållbara resultat över tid. Även om programmen är enkla kräver det en insats och investering i tid från dig.


Online coachingen startar med att vi har ett videosamtal. Där lär vi känna varandra och du berättar om vad du vill uppnå med coachningen. Jag sätter sedan ihop ett individanpassat program med övningar som är beskrivna med bild, text och video. Under hela träningsperioden kommer vi att ha kontinuerlig kontakt via e-post och videosamtal. Jag finns tillgänglig för anpassningar i programmet, svarar på frågor och peppar dig. Varje program pågar i tre månader.

  • Öka din styrka
  • Förbättra din rörlighet
  • Få bättre kondition
  • Uppnå ett bättre mentalt välmående

r036A9852 Kopia.jpg

Titles


Titles


Alla mina frågor rörande rehabilitering, hur det fungerar, hur den här senan, den här muskeln och varför såhär eller sådär, alla dessa småfrågor som kommer upp under rehabilitering kunde jag får svar på. Det känns tryggt att ha någon som är erfaren och kunnig att arbeta med
— Emelie Forsberg, världsmästare bergslöpning.
Jag är supernöjd med Jacobs online-coaching. Med fantastiskt pedagogiska och tydliga filmer så kändes det lätt att börja yoga. Om någon övning kändes svår fick jag direkt tips och fler alternativa övningar som jag kunde prova istället. Att Jacob dessutom förstod mitt syfte med yogan gjorde att jag uppnådde det resultatet vi talade om vid start. Jag rekommenderar varmt Jacob och hans online-coaching!
— Johanna Lundin
Två år efter att jag skadat mig kom jag i kontakt med Jacob. För första gången på två år känner jag att vi är på väg framåt med min rehabilitering. Jacobs kunskaper och erfarenheter som både fysioterapeut och yogalärare har gett mig en bättre helhetsbild över min skada och vi har kunnat angripa det verkliga problemet. Jacob är väldigt pedagogisk, stödjande och framförallt tillgänglig. Oavsett om du har en skada eller vill förbättra din prestation är Jacob rätt person att vända sig till.
— Fahreta Husanovic
r036A9701.jpg

Stats


Stats


Jag ville ha ett personligt anpassat träningsschema utifrån mina förutsättningar. Jacob tog fram både ett yogaprogram och styrketräningsprogram. Jag skicka filmer på när jag utförde övningarna, just detta tyckte jag var väldigt bra. Jag fick alltid bra feedback men även alternativa övningar om de inte fungerade. Personlig rådgivning via mail under coachningsperioden var jättebra. För mig fungerade online coachningen väldigt bra, då jag sökt efter ett alternativ att få personlig hjälp med skador, både genom yoga och annan träning och också få mitt utförande av övningar utvärderat, för att kunna ha en träning som stärker kroppen och inte skadar den och det känner jag att jag fick av Jacobs online coachning.
— Sofie Törnqvist
Det har varit jättebra! Jag har lärt mig massor, fått tillbaka min styrka och flexibilitet efter min knäskada och i andra svaga delar av kroppen.
— Moa Holmsten, artist