London real

I höstas åkte jag ned till London för att vara med på en "meet-up" i London Real Academy - en community för människor som vill göra sin egen grej. Mycket entreprenörer och egenanställda som vill nätverka och hjälpa till att pusha varandra för att nå sina mål. Brian Rose som är värd för youtube-showen London Real är också grundare till London Real Academy. De har en viktig del i att jag är där jag är idag. Ibland krävs det en knuff för att våga ta steget och följa sin passion. Min passion och det jag vill hålla på med i livet är yoga och att skapa en hållbar livsstil.

Det var faktiskt första gången jag var i London, denna häftiga, inspirerande och mångkulturella stad. Det var varmt för att vara december och jag såg många som var ute och sprang i shorts och T-shirt i parkerna.

 Fina, lyxiga bostäder i utkanten av Hyde Park

Fina, lyxiga bostäder i utkanten av Hyde Park

 Trots det milda vädret och brist på snö var det riktigt fin julstämning.

Trots det milda vädret och brist på snö var det riktigt fin julstämning.

I mars kommer jag åka tillbaka igen - men då följer Clara förhoppningsvis med. Då ska vi gå på London Real Summit som är ett heldagsevenemang där några av världens främsta entreprenörs-coacher kommer att tala. Och även jag ska faktiskt delta på scen - för att berätta om min väg till att vara där jag är idag. Yogalärare, jordbrukare och entreprenör.

yogawithjacobComment