Hemresa

Att resa kan ibland vara tröttande men oftast tycker jag att det är skönt. På något vis är resandet liksom ett hålrum där du varken är borta eller hemma. Du är bara på väg. För mig ger det möjlighet att reflektera och bara vara. Att exempelvis ha ett par timmars väntetid på en flygplats om en inte har bråttom till något särskilt kan vara underbart. Jag gillar att titta på människor och fundera på vilka de är och vart de är på väg, eller som här att sitta och titta ut över flygfältet mes Malagas bergiga landskap i bakgrunden.

Om jag har mer tid brukar jag också passa på att arbeta vid datorn en del. Att veta att jag inte kan göra något annat särskilt och jag måste vänta några timmar ger en viss arbetsro och det är ofta enkelt att vara produktiv. Jag har fått många av mina mer kreativa ideer för nya projekt på flygplatser eller tågstationer.

Spanien har verkligen till stora delar ett mycket kuperat landskap med mäktiga berg. I fjärran syns en snötäckt och dimhöljd topp. Nedan är det mestadels jordbruksmark så här på vårvintern slås man över hur grönt det är. Senare på sommaren kan jag tänka mig att stora delar är torra och hårt ansatta av solen.

P1010415.JPG

Jag har som ambition att bli bättre på att uppdatera bloggen framöver. Mestadels tänker jag skriva om rörelsepraktik och fördjupa och utveckla mina tankar och idéer om hur en på ett effektivt sätt kan lägga upp en varierad och balanserad rörelsepraktik som ändå kan leda till att du faktiskt utvecklas inom flera olika områden över tid.

yogawithjacobComment