Skidor och planeringsmöte.

Efter att ha lämnat kidsen på förskolan tog jag skidorna till Albin för planering. En stor del av ett framgångsrikt odlande sitter precis som när det gäller träning är noggrann, strukturerad planering och målsättning. På Marstorps mat har vi en otalig mängd excelblad och planeringsdokument som vi kontinuerligt arbetar med och utvärderar. Säsongen för odling är ju relativ kort här uppe, det gör den desto mer intensiv och ju mer av odlingsjobbet vi har kunnat göra vid datorn under vintern desto effektivare och roligare blir det på sommaren.

Efter en förmiddags planering passade vi på att ta en skidtur på lunchen i den fantastiska vårsolen. Totalt fick jag mig 90 minuters turåkning i varierad terräng och på låg/medelhög intensitet som dagens rörelsepraktik. Jag kategoriserar passet som ett underhållande konditionspass på medellång distans. Mer om hur jag kategoriserar och tänker kring olika typer av träning och hur du kan periodisera och planera din träning kommer framöver.

Snart är det dags att sticka iväg och undervisa min lilla yogagrupp här i byn. Det var fint i Spanien och lärorikt, jag fick även några tillfällen att undervisa yoga där förutom fysioterapijobbet men det känns roligt att nu vara tillbaka till mer regelbunden undervisning.

yogawithjacobComment