Alldeles slut efter helgen.

Igår Söndag hade vi en ledig dag och åkte in till stan. Vi lämnade barnen hos farfar och jag och Clara åkte en sväng till det stora nya shoppingcentret. Det är inget vi vanligtvis gör på helgerna, men vi tänkte att det kunde vara trevligt att titta runt lite. Oturligt nog hade Avion 1 års jubileum så det var smockat med folk. Vi blev himla trötta av detta och idag är både jag och Clara helt utslagna. Bättre att klättra i berg, springa en hel dag eller något annat energigivande på helgen :) 

 Knäböj är den styrkeövningen jag gör mest av. I aktuellt program 3 gånger i veckan.

Knäböj är den styrkeövningen jag gör mest av. I aktuellt program 3 gånger i veckan.

Förmiddagens träningspass bestod var ett benpass. Kände mig slut i benen redan innan, jag har ju en ganska intensiv styrkeperiod nu så det ska kännas lite. Men knäböjen gick ändå bra. Gjorde även harop curls och komplementerande magträning. I eftermiddag går jag på ett yogapass på Prana friskvård för att sedan undervisa herryogan.


Rörelsepraktik måndag 27/3

Pass 1 - Legs A

Komplementerande övning

 

Pass 2 - Yoga 90 min + 90 min yogaundervisning


yogawithjacobComment