Åfflor

P1010656.JPG

Idag har jag mest suttit och skrivit på en längre text som jag har som ambition att snart bli klar med. Det kanske blir en bok eller e-book. Har skrivit klart nästan 4 kapitel nu.  Boken kommer handla om rörelsepraktik och hur jag tänker kring upplägg av träning, periodisering, progression, olika program och val av övningar.  Efter lunch sprang jag intervaller på barmark. Det har just precis tinat fram så pass mycket av grusvägen som behövs för en intervall i vardera riktningen. Våren är helt klart på ingång. Men på åkrarna och i skogen finns det fortfarande mycket snö så skidsäsongen är turligt nog inte riktigt över ännu.

Efter intervallerna slängde vi ihop lite våfflor och Folke ville gärna vara med och smaka på smeten, röra i skålen och hjälpa till att grädda "åfflorna".  Senare på kvällen hann jag även spela in ett nytta avsnitt av yogalärarna med Erik Myrberg vi pratade bland annat om omsorg/omvårdnad inom vården, yoga och alternativmedicin. Som vanligt sågade vi även en del påståenden om fysiologiska effekter av yogapositioner. Avsnittet bör komma ut om några dagar.


Rörelsepraktik tisdag 28/3

Pass 1 - Endurance

Intervaller 80 sek löpning 20 sek vila x 10
3,45km


yogawithjacobComment