Yogaklasser på hemsidan

Dagarna i Kalvträsk spenderas med långa promenader, lite jobb vid datorn, yoga och umgänge med familjen. Igår kväll hörde vi slagugglan och såg den flyga över natthimlen vi har också sällskap av en hökuggla som sitter uppflugen i en grantopp utanför köksfönstret. Jag har en förkärlek till rovfåglar, det är något med frihetskänslan tror jag.

Många fina skoterspår och skogsvägar för vandring och löpning både sommar och vintertid.


En nyhet på sidan är att du nu kan ladda hem yogaklasser under videos. Än så länge finns det fyra klasser som alla fokuserar på höfterna. Klasserna är ca 30 min och passar bra både för nybörjare och de som hållit på ett tag. Fler klasser kommer framöver.


Rörelsepraktik 15/4

Promenad 15,000 steg.

Yoga på altan i dunjacka.


yogawithjacobComment