Hemma igen

 Borta bra men hemma bäst.

Borta bra men hemma bäst.

Efter att ha spenderat fem dagar i Kalvträsk med släkt och familj är vi nu hemma igen. Under påskledigheterna har jag fått in en del jobb med korrläsning och redigering av min "bok". Jag vet inte riktigt om det är en bok men det är i alla fall en ganska lång text om rörelse och träning som jag håller på att färdigställa nu. Den kommer först och främst att finnas digitalt och kanske i framtiden även i tryckt form.

 Upavistha konasana.

Upavistha konasana.

Idag har jag promenerat och praktiserat yoga gånger 2. På förmiddagen ute på altanen hos mormor, iklädd dunjacka och långbyxor. Det är bara nästan vår, men ändå skönt att kunna vara ute och praktisera.


Rörelsepraktik 17/4

  • 10,000 steg
  • yoga + yoga

yogawithjacobComment