Idrottsmedicin och badhus

Skogen där hemma

Skogen där hemma

Idag har jag haft kursträff med seminarium och lite sånt på magisterutbildningen. Lite besvärligt då det snart är dags för examen. I nuläget känns nämligen min uppsats lite väl långt bort från att vara klar. Vi får se om saker klarnar framöver. Det är rätt mycket datainsamling kvar och tveksamt om det går att hinna färdigt med allt denna termin. Det var i alla fall trevligt att träffa kurskamraterna och se hur det går för alla. Vi ses ju inte så ofta eftersom utbildningen är på distans.

På eftermiddagen blev det besök på badhuset med pojkarna, farmor och gammelmormor. Det känns bra att vi lyckats åka några fredagar till badhuset tillsammans nu. Det är min ambition att ta med barnen till simhallen varje vecka. Under nästan hela min uppväxt var vi på badhuset på fredagar och det är något jag minns med värme. Vi gjorde inte så mycket märkvärdiga saker när jag var liten. Vi hade det rätt tajt ekonomiskt. Att åka på badhuset var lite lyx ändå. Även om vi förstås alltid medtog eget fika. Det blev ju som dyrt med köpes. Vi blev alltid kvar tills de började ropa ut i högtalarna att badhuset stänger och att alla måste komma upp ur bassängerna. När jag senare på kvällen låg i sängen och skulle sova kändes som att jag gungades till sömns av vågorna. Min bror Jens säger att badhus är sånt som borde finnas och som finns.


Rörelsepraktik 21/4

  • Simintervaller 50x10 meter
     

  • Lek och simträning med kidsen
     

  • Yoga
     

  • Promenad 12,000 steg


yogawithjacobComment