Fortfarande utebliven vår

En kan ju alltid drömma om sommartid, bild från Storviken på Trysunda i somras.

En kan ju alltid drömma om sommartid, bild från Storviken på Trysunda i somras.

Ikväll snöar det stora fluffiga flingor. Allt är åter vitt och träden är snötyngda. Vi hade möte nu på kvällen och planerade nästkommande veckor och vad vi ska göra i jordbruket. Lite deppigt är vädret men det måste ju blir vår förr eller senare. Vi kommer i alla fall att behöva skjuta lite på jordbearbetning men hoppas att vi kan ta igen det när värmen väl kommer.

Jag försöker att inte vara uppe och jobba efter midnatt så det blir ett lite kortare inlägg ikväll. Att sova är bra och det behövs även lite tid för nedvarvning, gärna utan skärm, innan sänggående. Ofta är det dock så när en har småbarn att det känns som en ganska lämplig tid att sitta och arbeta en stund på kvällen när det har lugnat ned sig i huset och de små sover.


Rörelsepraktik 25/4

Styrka
Knäböj 3x5
Stångrodd 3x7
Armhävningar 1x max reps
Laterala situps 1x max reps

Promenad 10,000 steg


yogawithjacobComment