Lerig löpning på grusväg

Grusvägarna börjar bli vårigt leriga och härligt mjuka att springa på när tjälen släpper. Det behövs inte så mycket kläder längre heller. Inte ens mössa och handskar när en ska springa. Idag har jag suttit och jobbar rätt mycket med nya delar på hemsidan. Jag håller på att strukturera ett videobibliotek som ska vara enkelt att söka och hitta på. Alla mina videos finns redan på youtube men det är inte alltid så lätt att hitta där så det kommer en del nytt på hemsidan framöver. Dagens rörelsepraktik blev lätt löpning 6,5km och 60 min rörelighetsträning. Jag testade idag att springa till ett visst tempo i musiken (använda spotifys löpningsmusik). Kan vara rätt bra ibland om du vill hålla ett jämt tempo och dessutom kan det ge bra motivation att springa i takt med musik.


Rörelsepraktik 5/4

  • Löpning lätt. 6,5 km
  • Rörlighetsträning + handstående 60 min

yogawithjacobComment