Individuellt utformade program anpassade efter dina behov. Målet är att uppnå allsidig fysisk förmåga och hållbar hälsa. För en hållbar hälsa krävs balans mellan fysisk träning, återhämtning och sunda mentala strategier. Jag coachar dig genom videosamtal, personligt utformade program och återkoppling via video, samtal och e-post.

  • Öka din styrka
  • Förbättra din rörlighet
  • Få bättre kondition
  • Uppnå ett bättre mentalt välmående

12 veckors coaching inkluderar

  • Videosamtal varje vecka.

  • Individanpassat program som vi uppdaterar och anpassar under hela perioden.

  • Obegränsad mailsupport för feedback och problemlösning.

  • Videoanalys av övningar för att säkerställa att de utförs som det är tänkt.

Pris 12 veckor 3995:-


Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av personlig coaching. Skriv lite om dig själv, träningsbakgrund,  dina mål och vad du skulle vilja ha hjälp med så kontaktar jag dig inom kort.

Namn *
Namn
Alla mina frågor rörande rehabilitering, hur det fungerar, hur den här senan, den här muskeln och varför såhär eller sådär, alla dessa småfrågor som kommer upp under rehabilitering kunde jag får svar på. Det känns tryggt att ha någon som är erfaren och kunnig att arbeta med
— Emelie Forsberg, världsmästare skyrunning
Jag är supernöjd med Jacobs online-coaching. Med fantastiskt pedagogiska och tydliga filmer så kändes det lätt att börja yoga. Om någon övning kändes svår fick jag direkt tips och fler alternativa övningar som jag kunde prova istället. Att Jacob dessutom förstod mitt syfte med yogan gjorde att jag uppnådde det resultatet vi talade om vid start. Jag rekommenderar varmt Jacob och hans online-coaching!
— Johanna Lundin
Två år efter att jag skadat mig kom jag i kontakt med Jacob. För första gången på två år känner jag att vi är på väg framåt med min rehabilitering. Jacobs kunskaper och erfarenheter som både fysioterapeut och yogalärare har gett mig en bättre helhetsbild över min skada och vi har kunnat angripa det verkliga problemet. Jacob är väldigt pedagogisk, stödjande och framförallt tillgänglig. Oavsett om du har en skada eller vill förbättra din prestation är Jacob rätt person att vända sig till.
— Fahreta Husanovic
Jag ville ha ett personligt anpassat träningsschema utifrån mina förutsättningar. Jacob tog fram både ett yogaprogram och styrketräningsprogram. Jag skicka filmer på när jag utförde övningarna, just detta tyckte jag var väldigt bra. Jag fick alltid bra feedback men även alternativa övningar om de inte fungerade. Personlig rådgivning via mail under coachningsperioden var jättebra. För mig fungerade online coachningen väldigt bra, då jag sökt efter ett alternativ att få personlig hjälp med skador, både genom yoga och annan träning och också få mitt utförande av övningar utvärderat, för att kunna ha en träning som stärker kroppen och inte skadar den och det känner jag att jag fick av Jacobs online coachning.
— Sofie Törnqvist
Det har varit jättebra! Jag har lärt mig massor, fått tillbaka min styrka och flexibilitet efter min knäskada och i andra svaga delar av kroppen.
— Moa Holmsten