Herryoga

 

Alla har vi olika kroppar och olika behov. På befolkningsnivå skiljer sig mäns och kvinnors kroppar åt en hel del. Många män tänker att yoga kanske inte är något för dem eftersom man måste vara mjuk och smidig. Men du behöver absolut inte vara jättevig eller vältränad för att börja med yoga! Tvärtom. Yoga är till för alla som vill öka sin kroppskännedom, bli smidigare, starkare och lära sig tekniker för verklig avslappning. För att kunna ta del av yogans tekniker på bästa vis är det viktigt att sammanhanget känns tryggt och säkert. Ambitionen med herryogan är att skapa just ett tryggt rum där du som man oavsett ålder och tidigare erfarenheter får utmana dig själv fysiskt och mentalt på ett lekfullt sätt.

För att göra yogapositionerna så tillgängliga som möjligt för att du ska få maximal effekt av dem används olika hjälpmedel. Vi har klossar, bolster, stolar, bälten och filtar. Användandet av hjälpmedel är något som uppskattas av många som inte har en felfri kropp. Under klasserna jobbar vi också mycket i par vilket gör att du får direkt feedback på vad du gör och om något kan förbättras.

Yoga nivå III

På dessa pass kan du förvänta dig en utmanande, fysiskt intensiv och lekfull praktik. Stora delar av det jag undervisar i dessa klasser hämtar jag direkt från min egen praktik. Alla är välkomna på dessa klasser då yoga alltid praktiseras utifrån individuella förutsättningar och alla positioner går att modifiera. Vad som avgör om klasserna passar dig eller inte är mer ambitionsnivån och personlighet. Om du uppskattar utmaningar, lite högre tempo och intensitet i praktiken så är detta klassen för dig.

Innehållet i klassen är huvudsakligen hämtat från den undervisningen jag fått från mina yogalärare. Tekniker och delar finns också från andra rörelsetraditioner som gymnastik, kroppsviktsträning och kampsport. Under klasserna jobbar vi också mycket i par vilket gör att du får direkt feedback på vad du gör och om något kan förbättras.


Herryoga
Start: Måndag 8/1
Tid:  17:30-19:00

Plats: Love Yoga Umeå,  Sveagatan 6, 903 27 Umeå
Uppehåll 19/2, 5/3, 12/3, 19/3, pga resor och utlandsjobb.

Yoga nivå III
Start: Torsdag 4/1
Plats: Love Yoga Umeå,  Sveagatan 6, 903 27 Umeå
Tid:  17:30-19:00
Uppehåll 15/2, 22/2, 8/3, 15/3 22/3, pga resor och utlandsjobb.

Priser

 

Enstaka klass 200kr
5 klasser 750kr
10 klasser 1400kr
20 klasser 2600kr
Betalas med swish, via bg eller faktura.

Swish nummer:
123 593 1050

 

Anmälan (skriv vilken kurs).

Namn *
Namn